Gdansk
by Pieni Matkaopas | pienimatkaopas.com
14 May 2018 - 15 May 2018
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Hotel Hanza Gdansk
Hotel
Gdańsk, Poland
Hanza on korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee hienolla paikalla Motlawa-joen rannalla, Gdanskin kuuluisan nostokurjen naapurissa. Tämä on ydinkeskustan parhaita majapaikkoja, eikä se siksi ole aivan halvimmasta päästä. (Kuva: © Hotel Hanza)
Restauracja Gdanska
Eastern European Restaurant
Gdańsk, Poland
Gdanska on yksi kaupungin vanhimmista ravintoloista, ja sieltä saa hyvin Puolan pohjoisrannikolta tulevia ruokia. Se sijaitsee kahden korttelin päässä Dluga-kadusta. (Kuva: Gdaniec (CC BY 3.0))
Muzeum Bursztynu
History Museum
Gdańsk, Poland
Dluga-kävelykadulle johtavat portit ovat yksityiskohtineen kauniita, ja viime vuosina niiden suojiin on avattu harvinaislaatuinen meripihkamuseo (engl. Amber Museum). (Kuva: Andrzej Otrebski (CC BY-SA 3.0))
Aquapark
Water Park
Sopot, Poland
Vesipuistojen ystäville Sopotissa on suuri Aquapark-vesipuisto. Se sijaitsee lähellä rantaa, mutta on sen verran syrjässä, että taksimatka on kätevin, tosin myös rantaa pitkin tänne voi kävellä. (Kuva: © Aquapark Sopot)
Żuraw
Historic Site
Gdańsk, Poland
Stary Zuraw -nostokurki on merenkulkumuseon osista näkyvimpiä, ja sen alapuolella olevat terassit ovat hyviä terassiaterialle. Sen vieressä on uudehko merenkulkukeskus, joka on perheille hyvä vierailupaikka. (Kuva: Rafal Konkolewski (CC BY-SA 2.5))
Centrum Hewelianum
Science Museum
Gdańsk, Poland
Hewelianum-tiedemuseossa on luontoon ja tieteeseen liittyviä näyttelyjä, joiden yhteyteen vuonna 2015 avattiin uusi interaktiivinen tila. (Kuva: Lukasz Katlewa (CC BY-SA 4.0))