Barcelona
by Pieni Matkaopas | pienimatkaopas.com
28 May 2018 - 29 May 2018
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Hotel Astoria
Hotel
Barcelona, Spain
Hyvällä mutta erittäin vilkkaalla alueella sijaitseva hotelli aivan Diagonal-metroaseman vieressä ja kävelymatkan etäisyydellä Ramblasista ja Plaça Catalunyasta. (Kuva: © Barcelona Derby Hotels Collection)
Mercat de Santa Caterina
Barcelona, Spain
Mercat de Santa Caterina on monipuolinen kauppahalli, ja sen ympäristössä on normaalia enemmän ravintoloita. Tänne on hyvä suunnata vaikka menu del dialle viikonloppuisin. (Kuva: Ajay Suresh (CC BY 2.0))
Les Quinze Nits
Spanish Restaurant
Barcelona, Spain
Placa Reial -aukion yksi parhaita ravintoloita on Les Quinze Nits, jossa voi syödä katalonialaisia ja muita välimerellisiä ruokia. (Kuva: Alain Rouiller (CC BY-SA 2.0))
La Pedrera (Casa Milà) (Casa Milà)
Monument / Landmark
Barcelona, Spain
Casa Mila on eräs Passeig de Gracian varrella olevista Gaudin suunnittelemista rakennuksista. Sen katon koristeet ovat erityisen mielenkiintoisia. (Kuva: Maurice @flickr (CC BY 2.0))
Sagrada Família (Templo Expiatorio de la Sagrada Familia)
Church
Barcelona, Spain
Syvästi uskonnollisen Antoni Gaudin suurin ja viimeinen työ oli Temple Expiatori de la Sagrada Familia. Kirkon rakennustyöt aloitettiin vuonna 1882, ja ne jatkuvat edelleen täyttä häkää. (Kuva: SBA73 @flickr (CC BY-SA 2.0))
Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)
Art Museum
Barcelona, Spain
Eurooppalaisen taiteen museo eli MEAM järjestää joka perjantai myös blues-konsertteja. Konsertti ja museolippu maksavat 14 euroa, ja niitä voi ostaa verkkosivuilta. (Kuva: Kippelboy @wikimedia (CC BY-SA 3.0))
Palau Dalmases - Espai Barroc
Performing Arts Venue
Barcelona, Spain
Flamencoa voi seurata esimerkiksi palatsissa nimeltään Palau Dalmases (Carrer de Montcada 20). Konsertti maksaa 25 euroa, ja siihen kuuluu drinkki. Konsertetja on päivittäin. (Kuva: Ira Smirnova (CC BY 2.0))
Platja de la Nova Icària
Beach
Barcelona, Spain
Jos rantapromenadia jatkaa ohi Port Olimpicin, tulee rannalle nimeltään Nova Icaria, joka on parhaita ranta-alueita Barcelonassa. (Kuva: OK Apartment @flickr (CC BY 2.0))