Berliini
by Pieni Matkaopas | pienimatkaopas.com
26 May 2018 - 27 May 2018
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof
Hotel
Berlin, Germany
296 huoneen edullinen perushotelli, joka on siisti ja sijaitsee keskeisellä paikalla ja jonka lähettyvillä on lähinnä kalliita hotelleja. Hotelli on merkittävimpien nähtävyyksien vieressä, ja sen alueelta hyvä... (Kuva: © MEININGER Hotels)
Konnopke’s Imbiß
Currywurst Joint
Berlin, Germany
Hyvä paikka maistella makkaroita on Konnopke?s Imbiss Prenzlauer Bergissä. (Kuva: Pedelecs @Wikimedia (CC BY-SA 3.0))
KaDeWe LeBuffet Wintergarten
Restaurant
Berlin, Germany
Yksi hienoimmiksi mielletyistä mutta myös kalleimmista paikoista syödä jotakin ja kenties ottaa lasi samppanjaa on KaDeWe-tavaratalon yläkerta, jossa on helppo laittaa paljonkin rahaa menemään. (Kuva: Manfred Brückels (CC BY-SA 3.0))
Emma Pea
Vegetarian / Vegan Restaurant
Berlin, Germany
RAW Temple -alue on etenkin kesällä hyvä paikka lähteä syömään vaikka kebabia tai vegaaneillekin soveltuvia kasvisruokia Emma Pea -ravintolaan. (Kuva: Aires Almeida (CC BY 2.0))
Zur Letzten Instanz
German Restaurant
Berlin, Germany
Jos haluaa nauttia perinteistä berliiniläistä ruokaa autenttisessa vanhan ajan ravintolassa, kannattaa vierailla vuonna 1621 aloittaneessa Zur Letzen Instanzissa, joka on yksi vanhimmista ravintoloista Berliinissä. (Kuva: Jörg Zägel (CC BY-SA 3.0))
Pratergarten
Beer Garden
Berlin, Germany
Suosittuja olutterasseja on suurissa puistoissa. Yksi vanhimmista ja pidetyimmistä on myös keskellä Prenzlauer Bergiä sisäpihalla sijaitseva legendaarinen Prater Biergarten. (Kuva: valakirka @flickr (CC BY-SA 2.0))
East Side Gallery
Monument / Landmark
Berlin, Germany
East Side Gallery on 1,3 kilometriä pitkä pala muuria. Se säästettiin vapauden muistomerkiksi Berliinin muurin murtumisen jälkeen, ja taiteilijat eri puolilta maailmaa ovat maalanneet sitä. (Kuva: Richard Mortel (CC BY 2.0))
Gedenkstätte Berliner Mauer | Berlin Wall Memorial (Gedenkstätte Berliner Mauer)
Memorial Site
Berlin, Germany
Bernauer Strassella sijaitsee Berliinin muurin muistomerkki, joka perustettiin vuonna 1998 muistutuksena kaupungin jaosta. Muistomerkissä on säästetty 60 metriä alkuperäistä muuria. (Kuva: HerrAdams @Wikimedia (CC BY-SA 4.0))
Deutsches Technikmuseum (Deutsches Technikmuseum Berlin)
Science Museum
Berlin, Germany
Deutsches Technikmuseum Berlin kuuluu maailman suurimpiin tekniikan museoihin. Museon laaja näyttely on hyvin kiinnostava ainakin kulkuvälineiden ja liikenteen historiasta kiinnostuneille. (Kuva: wiseguy71 @flickr (CC BY-SA 2.0))
Flughafen Berlin Tempelhof
Historic Site
Berlin, Germany
Natsiaikainen lentoasema Tempelhof on nykyään ympäri vuoden avoinna oleva paikka harrastaa ja rentoutua. Entisillä kiitoradoilla voi pyöräillä, skeittailla ja tehdä vaikka mitä. Paikan päällä vuokrataan laitteita. (Kuva: Serge S. (CC BY 2.0))
Pfaueninsel
Island
Berlin, Germany
Pfaueninsel eli riikinkukkosaari on ehkä yksi Berliinin romanttisimmista kohteista. Saarelle pääsee lautalla, ja siellä törmää todennäköisesti ainakin riikinkukkoihin. (Kuva: Michael Fielitz (CC BY-SA 2.0))