Kööpenhamina
by Pieni Matkaopas | pienimatkaopas.com
22 May 2018 - 23 May 2018
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Wakeup Copenhagen
Hotel
København, Denmark
Kööpenhaminan suurimmalla nähtävyysalueella sijaitseva suuri, lähes 500 huoneen mutta vain kahden tähden hotelli, jonka sijainti ja toimivuus ovat kuitenkin huippuluokkaa. (Kuva: Sigfrid Lundberg (CC BY-SA 2.0))
Torvehallerne
Food Court
København, Denmark
Erinomainen paikka nimenomaan paikallisille ja pohjoismaisille ruoille on Torvehallerne Israels Plads -aukiolla. Myös Sushi Lovers in Torvehallerne ansaitsee täällä erikoismaininnan. (Kuva: Heather Sperling (CC BY 2.0))
Skipperkroen
Restaurant
København K, Denmark
Nyhavn-satama-alueella on tuhoton määrä ravintoloita, joilla on kesäterassit. Perinteinen, tyylikäs valinta täällä on Skipperkroen, joka tarjoaa lounaaksi paikalisia, illalliseksi kansainvälisiä vaihtoehtoja. (Kuva: Lars Plougmann (CC BY-SA 2.0))
Café Månefiskeren
Café
København, Denmark
Kasvisruokailijat suuntaavat Christianiaan, jossa on hyviä, kohtuuhintaisia kasvisravintoloita. Esimerkiksi Månefiskeren on hyvä vaihtoehto kunnolliselle kasvisaterialle. (Kuva: News Oresund @flickr (CC BY 2.0))
SimpleRAW
Vegetarian / Vegan Restaurant
København K, Denmark
Raakaravinto eli raw-ruoka on entistä suositumpaa, ja sitä on hyvin tarjolla Kööpenhaminassa. SimpleRAW tarjoaa aamiaista ja brunssia koko päivän. Ruoat ovat kasvisruokia, ja myös kakkuja ja pirtelöitä on tarjolla. (Kuva: Tony Webster (CC BY 2.0))
Kastellet
Historic Site
København Ø, Denmark
Lähellä Amalienborgia sijaitsee puistoalue, jonka keskellä on Kastellet, vuonna 1664 valmistunut ja hienosti entisöity linna-alue. Sen vallit ovat kööpenhaminalaisten keskuudessa suosittuja ulkoilualueita. (Kuva: Ib Rasmussen (CC0 1.0))
Tivoli
Theme Park
København, Denmark
Kööpenhaminan suosittu ja maailmankuulu Tivoli sijaitsee aivan ytimessä rautatieasemaa vastapäätä. Nykyään se ei ole pelkkä huvipuisto vaan myös konsertti- ja tapahtumapaikka ja 40 ravintolan gourmetkeskus. (Kuva: Frank Potthast Rutz (CC0 1.0))
Carlsberg Museum
Museum
København, Denmark
Tanska on kuuluisa oluistaan. Vesterbron kaupunginosassa sijaitsevassa Carlsbergin panimossa voi tutustua tanskalaisen oluen tekemisen historiaan, menetelmiin ja oluen nykyiseen makuun mieleenpainuvalla tavalla. (Kuva: Jens Cederskjold (CC BY 3.0))
Christiania
Neighborhood
København, Denmark
Christianiassa eli Krisussa on ainutlaatuinen kokoelma erilaisia rakennuksia, ja siellä elää omanlaistansa väkeä, joka on mieltynyt käsitöihin ja vanhanajan elämäntyyliin. (Kuva: Andrew Milligan Sumo (CC BY 2.0))