Tallinna
by Pieni Matkaopas | pienimatkaopas.com
01 Jun 2018 - 01 Jun 2018
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Olevi Residents Hotel
Hotel
Tallinn, Estonia
Vanhankaupungin kujalla sijaitseva Olevi Residents on keskeinen huoneistohotelli, joka ei ole kaikkein edullisin mutta jonka huoneistot ovat hyvin varusteltuja. Paikka on suosittu, joten varaukset kannattaa tehdä ajoissa. (Kuva: Dmitry G (PD))
Muuseum Kiek in de Kök ja Bastionikäigud
History Museum
Tallinn, Estonia
Kiek in de Kök on kuusikerroksinen tykkitorni, jonka alla kulkeviin maanalaisiin käytäviin pääsee tutustumaan. Tornin museossa esitellään keskiaikaisia tykkejä, vankeinhoitoa, rakennustaidetta ja muuta. (Kuva: Bobo Boom @flickr (CC BY 2.0))
Lennusadam
Museum
Tallinn, Estonia
Lennusadam on ykköskohde perheille. Suuressa vesitasohallissa voi vierailla Lembit-sukellusveneessä, tutustua purjelaivoihin, merimiinoihin, simulaattoreihin ja erilaisiin interaktiivisiin esityksiin ja peleihin. (Kuva: kallu @flickr (CC BY-SA 2.0))
Kadrioru park
Park
Tallinn, Estonia
Tallinnan kuuluisin puistoalue on Kadriorg, jonne voi keskustasta kävellä vartissa tai tulla parissa minuutissa raitiovaunulla. Sen kauneimmat paikat, kuten Joutsenlampi sijaitsevat lähellä raitiovaunupysäkkiä. (Kuva: Timmy_L @flickr (CC BY 2.0))
Nõmme Seikluspark
Athletics & Sports
Tallinn, Estonia
Flowpark-henkisestä Nõmmen seikkailupuistosta löytyy kiipeilyratoja niin aikuisille kuin lapsille. Puisto sijaitsee hieman Tallinnan ulkopuolella, ja sen tuntumaan pääsee Tallinnasta bussilla. (Kuva: © Nomme Seikluspark)