Dubai
by Rantapallo (FI) | rantapallo.fi
11 Oct 2018 - 12 Oct 2018
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Burj Al Arab (برج العرب)
Hotel
Dubai, United Arab Emirates
Harvinainen seitsemän tähden hotelli. Ylellinen Burj Al Arab on kerran elämässä -kokemus, jos haluat tietää miten Beckhamit asuvat kaupungissa käydessään. Kuva: Inka Khanji.
JW Marriott Marquis Hotel
Hotel
Dubai, United Arab Emirates
Dubaista löytyy viisi maailman korkeinta hotellia, joista korkein on Marriott-ketjun JW Marriot Marquis Dubai, joka kipuaa 355 metriin. Vuonna 2012 rakennetussa hotellissa on 77 kerrosta. Kuva: Yogendra Joshi @Flickr (CC BY 2.0)
Atlantis The Palm (أتلانتس النخلة)
Resort
Dubai, United Arab Emirates
The Palmia ympäröivältä vallilta löytyy toinen toistaan upeampia hotelleja kuten The Atlantis, jonka yhteydessä toimii myös vesipuisto ja jättiakvaario. Kuva: Inka Khanji.
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Garden Peruvian Restaurant
Peruvian Restaurant
Dubai, United Arab Emirates
Perulainen ravintola. Flavours of Peru -menu esittelee maan keittiön parhaita paloja kahdeksan annoksen verran. Ravintolan erikoisuus on Pisco Bar, jossa tarjoillaan piscosta valmistettuja cocktaileja.
La Petite Maison
French Restaurant
Dubai, United Arab Emirates
Sekoittaa vaikutteita Ranskan ja Italian Rivieran ruokakulttuureista. Annoksia Välimeren terveellisistä ja herkullisista raaka-aineista kuten merenelävistä, pastasta ja kasviksista. Monet annoksista voi jakaa pöytäseurueen kesken. Kuva: Dubai tourism
Weslodge Saloon
Bar
Business Bay, United Arab Emirates
Modernin ja tyylikkään Rock and roll -henkisen ravintolan menu koostuu Pohjois-amerikan tyyliin mm. pihveistä ja burgereista, joiden kylkeen voi valita juoman kattavalta drinkkilistalta. Tarjolla lounaan ja illallisen lisäksi aamupäivisin brunssia.
Seven Sands
Coffee Shop
Dubai, United Arab Emirates
Paikallista ruokaa etsivälle. Ravintola on ottanut vaikutteita Arabiemiraattien alueen perinteisistä mauista ja resepteistä. Uutta ja vanhaa yhdistelevä ruokalista tutustuttaa kaikkien seitsemän emiraatin ruokakulttuuriin. Kuva: Dubai Tourism
Mazaher
Middle Eastern Restaurant
Dubai, United Arab Emirates
Libanonilainen paikka, joka jakautuu rentoon kahvilaan ja paikallista eleganssia henkivään ruokasaliin. Ravintola tarjoilee mezejä eli Lähi-idän alkuruoka-annoksia, joista kootaan itselle illallinen. Kahvilassa pääasiassa salaatteja ja leipiä.
Fish Beach Taverna
Seafood Restaurant
Dubai, United Arab Emirates
Tämän kalaravintolan keittiössä loihditaan annoksia tuoreesta kalasta ja huolella valituista turkkilaisista raaka-aineista. Vierailemisen arvoinen myös sen upean sijainnin vuoksi, sillä rantaravintolasta aukeaa näkymät The Palm -saarelle.
El Sur
Spanish Restaurant
United Arab Emirates
espanjalainen ravintola, jossa tarjoillaan maan ruokakulttuurin aitoja makuja modernilla otteella. Listalta löytyy useita tunnettuja tapasannoksia. Suuri eteläeurooppalaiseen tyyliin sisustettu terassi, josta aukeaa merinäköala.
Nobu
Japanese Restaurant
Dubai, United Arab Emirates
Nobu on kansainvälisesti menestyneen kokki Nobu Matsuhisan ravintola. Ruokaelämys syntyy modernin japanilaisen ruoan ja arabialaisten vaikutteiden yhdistelystä. Myös sushibaari ja loungetila saken maisteluun. Kuva: pravin.premkumar @Flickr(CC BY 2.0)
Tagine
Moroccan Restaurant
Dubai, United Arab Emirates
Täällä voi todella kokea olevansa Marokossa, sillä ravintolaan on luotu marokkolaisten kotien tunnelmaa erilaisilla lyhdyillä, matoilla sekä koriste-esineillä. Ravintolassa voi kokeilla vaikkapa sovipadassa valmistettua tagine-pataa.
Wild Wadi Water Park
Water Park
Dubai, United Arab Emirates
Vesipedot viihtyvät Wild Wadi Waterpark -vesipuistossa, josta löytyy vauhdikasta tekemistä niin pienemmille kuin isommillekin lapsille. Kuva: Studio Sarah Lou @Flickr (CC BY 2.0)
The Dubai Fountain (نافورة دبي)
Fountain
Dubai, United Arab Emirates
Vesishown vesipatsaat kohoavat 150 metrin korkeuteen 6 600 valon ja musiikin tahdissa. Joka ilta puolen tunnin välein klo 18 alkaen. Kuva: Tanya Hart @Flickr (CC BY 2.0)
Dubai Aquarium (حوض دبي للأسماك)
Aquarium
Dubai, United Arab Emirates
Dubai Mallissa sijaitseva akvaariosta löytyy niin värikkäitä kaloja kuin isoja vesipetojakin. Teemapuistossa voi liikkua lasipohjaveneellä maailman suurimmassa vesitankissa ja jopa sukeltaa haiden kanssa. Kuva: Inka Khanji.
Jumeirah Beach (شاطئ جميرا)
Beach
Dubai, United Arab Emirates
Jumeirah Beach on Dubain paras ranta. Se on ilmainen ja vapaasti käytössä oleva, ja sijaitsee The Walkin edessä. Kuva: Inka Khanji
The Dubai Mall (دبي مول)
Shopping Mall
Dubai, United Arab Emirates
Maailman suurin ostoskeskus on Dubai Mall. Sen valikoimat ovat huikeat yli tuhannen liikkeen ansiosta. Ostoskeskukseen ei kannata vaivautua pieneksi hetkeksi. Kuva: Inka Khanji
Burj Khalifa (برج خليفة)
Monument / Landmark
Dubai, United Arab Emirates
Vuonna 2010 avattu maailman korkein rakennus kohoaa yli 800 metriin. Turisteilla on mahdollisuus ihailla maisemia 124. kerroksen näköalatasanteelta. Yli 400 metrin korkeudelta aukeavat upeat maisemat. Varaa liput etukäteen. Kuva: Inka Khanji
Mall of the Emirates (مول الإمارات)
Shopping Mall
Dubai, United Arab Emirates
Kaupungin ostoskeskuksista aktiivisin ja sopii hyvin esimerkiksi lapsiperheille. Satojen liikkeiden lisäksi keskuksesta löytyy esimerkiksi sisälaskettelukeskus, elokuvateattereita ja lukuisia ravintoloita. Kuva: Peter Gronemann @Flickr (CC BY 2.0)
The Walk at JBR (الممشى في الجي بي آر)
Pedestrian Plaza
Dubai, United Arab Emirates
The Walk on Dubain näyttäytymispaikka numero yksi. Upea rantakatu seuraa kaunista Jumeirah-rantaa pilvenpiirtäjien ja laadukkaiden hotellien vierellä. Kadun varrelta löytyy satoja kauppoja sekä lukuisia hyviä ravintoloita. Kuva: Inka Khanji
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb