Bali
by Rantapallo (FI) | rantapallo.fi
09 Oct 2018 - 10 Oct 2018
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
The Edge
Hotel
Badung, Indonesia
Yksi Balin kuuluisimmista uima-altaista löytyy tästä hotellista saaren etelärannikolta. Lasipohjainen allas on rakennettu kallionjyrkänteen reunalle ja sen yli. Hotellin yksityiset villat ovat alkaen 800€/yö. Kuva: The Edge / Mesa Hotels and Resorts
Bali Mandira Beach Resort
Hotel
Bali, Indonesia
Legian Beach -rannalla sijaitseva hotelli, jossa voi viettää romanttisen loman. Uima-altaan erikoisuus ovat sen pohjassa kimaltelevat lamput, jotka saavat altaan näyttämään säihkyvältä tähtitaivaalta. Kuva: Mandira Beach Resort & Spa
Viceroy Bali
Hotel
Ubud, Indonesia
Ubudissa sijaitseva Viceroy Bali on viiden tähden hotelli, jossa majoitutaan luksushuviloissa. Hotellilla on infinity pool -tyylinen uima-allas, joka sijaitsee mäen päällä tarjoten vaikuttavat näkymät Ubudin maisemiin. Kuva: Viceroy Bali.
Padma Resortl Legian
Resort
Denpasar, Indonesia
Hotelli sijaitsee aivan Legian Beach -rannan vieressä lähellä ostosmahdollisuuksia ja Kutan yöelämää. Hotellin alueella on kolme uima-allasta, joista kaikista löytyy myös allasbaari. Upein näistä on infinity pool -allas. Kuva: Padma Resort Legian.
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Balian Beach
Beach
Indonesia
Saaren rauhallisempiin rantakohteisiin kuuluu myös tummahiekkainen Balian-ranta, jonka aallokko sopii mainiosti surffaamiseen. Rannalta löytyy palveluita kuten ruokapaikkoja ja surffausvälineiden vuokrausta. Kuva: Kars Alfrink @Flickr (CC BY 2.0)
Mount Batur (Gunung Batur)
Volcano
Bangli, Indonesia
Tulivuoren kraatteri ja kraatterijärvi. Huikeat näkymät jos sää on kirkas. Vuorelle voi kiivetä opastetuilla retkillä. Maisemia voi ihailla myös kiipeämättä Penelokanista tai järven ympäristöstä. Kuva: tropicaLiving-Jessy Eykendorp @Flickr(CC BY 2.0)
Lembongan Island (Nusa Lembongan)
Island
Klungkung, Indonesia
Jos Bali tuntuu liian vilkkaalta, nappaa venekyyti Sanurista läheiselle Nusa Lembonganin saarelle. Pienen saaren asutus on keskittynyt kahteen kalastajakylään, ja sen yleisilmettä hallitsevat merileväkuivaamot. Kuva: Jimmy McIntyre @Flickr(CC BY 2.0)
Pantai Amed (Amed Beach)
Beach
Karangasem, Indonesia
Amed sopii rantakohteeksi rauhallisempia vaihtoehtoja etsivälle. Balin itärannikolla sijaitseva kohde tunnetaan myös snorklaajien ja sukeltajien paratiisina. Kuva: Shutterstock
Kuta Beach (Pantai Kuta)
Beach
Badung, Indonesia
Balin turismi on keskittynyt tänne. Kutan, ja viereisen Legianin, nähtävyys numero yksi on ranta, joka on erinomainen paikka mm. surffaukseen. Kutasta löytyy Balin paras yöelämä, lukuisia ravintoloita ja baareja. Kuva: Luke,Ma @Flickr (CC BY 2.0)
Sacred Monkey Forest Sanctuary (Mandala Suci Wenara Wana)
Forest
Gianyar, Indonesia
Apinoiden suojelualue on vain yksi monista syistä vierailla Ubudissa. Ubudista löytyy myös upeita palatseja, temppeleitä ja museoita. Balilaista kulttuuria etsivälle mm. käsitöitä ja muita ostosmahdollisuuksia. Kuva: Ryan Milani @Flickr (CC BY 2.0)
Sanur Beach (Pantai Sanur)
Beach
Denpasar, Indonesia
Kilometrien pituinen hiekkaranta on rento kohde viettää rantapäivää, ja sinne voi paeta esimerkiksi vilkkaan Kuta Beachin hälinää. Rauhallisuudesta huolimatta rannan tuntumasta löytyy monipuolisesti palveluja. Kuva: McKay Savage @Flickr (CC BY 2.0)
Nusa Dua Beach (Pantai Nusa Dua)
Beach
Badung, Indonesia
Nusa Duan ranta on paratiisimainen yhdistelmä vaaleaa hiekkaa ja turkoosia vettä. Siisti ja rauhallinen ranta sopii erityisesti lomailijoille, jotka haluavat nauttia kauniista maisemista ja luksuksesta. Kuva: LWYang @Flickr (CC BY 2.0)
Padang Padang Beach
Beach
Pecatu, Indonesia
Pienen Padang Padangin rannan kauniit maisemat on nähty esimerkiksi Eat Pray Love -elokuvassa. Vaalean hiekan, kirkkaansinisen veden ja upeiden näkymien vuoksi ranta on suosittu vierailukohde, mikä näkyy ajoittain ruuhkaisuutena. Kuva: Shutterstock.
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb