Itä-Suomi
by Naisyrittäjät (FI) | facebook.com/groups/89610350646/
27 May 2020 - 27 May 2020
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
​Facebookin "Naisyrittäjät" -ryhmän jäsenet kertovat omat suosikkinsa Itä-Suomessa: ihanat majapaikat, unohtumattomat luontokokokemukset ja parhaat ravintolat. Mukana vinkkejä mm. Mikkeliin ja Ilomantsille.
Majoitusliike Yömyssy
Hotel
Finland
Viihtyisät, keittiölliset huoneistot sopivat autoilevalle omatoimimatkaajille,sekä loistavasti perheille. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Keskeinen sijainti Savonlinnan seudun nähtävyyksiin, Kerimäelle ja Punkaharjulle. (Toimijan oma kuvaus)
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Saaran Tupa
Pielavesi, Finland
Kesäisin Pielaveden hyväntuulen helmi, koko kylän sydän, kahvila torilla. Talvella Saaran yritys löytyy Kahvila Vanha Pirtti Toritien varrelta. (Kävijän kuvaus)
Hermannin viinitorni
Ilomantsi, Finland
Hermannin viinitorni on must kaikille, jotka tulevat Ilomantsiin. Viinitornin korkeuksissa voi nautiskella herkullisia marjaviinejä tai maistella maailman parasta giniä. Tornilta on upeat näkymät aina Venäjälle saakka! (Kävijän kuvaus)
Möhkön Ruukki
Historic Site
Ilomantsi, Finland
Möhkön ruukki on ainutlaatuinen koko perheen käyntikohde, jossa ruukkimiljöö johdattaa sinut alueen historiaan, Lotinankosken kuohujen äärelle ja Lemmenpolulle. Möhkön ruukkimuseo huokuu historian havinaa (Kävijän kuvaus). Kuva: Wikimedia Koothe CC-BY-SA-4.0
Luonto-Taipale
Stables
Mikkeli, Finland
Luontoelämykset hevosilla 2-5 hengen pienryhmissä. Hevosretket omalle porukalle, myös aloittelijoille. Lisäksi majoitusta omarantaisessa kesämökissä. Hemmotteluhoidot, rumpuhoidot ja itsetuntemuskurssit konstellaatiometodilla. (Toimijan oma kuvaus)
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb