Länsi-Suomi
by Naisyrittäjät (FI) | facebook.com/groups/89610350646/
26 May 2020 - 26 May 2020
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
​Facebookin "Naisyrittäjät" -ryhmän jäsenet kertovat omat suosikkinsa Länsi-Suomessa: ihanat majapaikat, unohtumattomat luontokokokemukset ja parhaat ravintolat. Mukana vinkkejä mm. Keuruulle, Raumalle ja Poriin.
Emmes Retreat
Kruunupyy, Finland
A Place for Silence - Eli tänne saa tulla nauttimaan luonnon rauhasta, joogaamaan, melomaan, olemaan. Nukkua saa puumajassa, lasimajassa tai Tentsile-teltassa. (Toimijan oma kuvaus)
Ylä-Tuuhosen Maatila
Bed & Breakfast
Ruovesi, Finland
Vanhalla sukutilalla voit majoittua vierastalon huoneessa tai perinteisessä aitassa. Majoitus on saatavilla myös aamiaisella ja tilauksesta järjestämme ruoka-, sauna- ja kokouspalveluita. Meillä rentoudut luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta nauttien.
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Meggala
Venesjärvi, Kankaanpää, Finland
Viinitila ja viinimyymälä. (Toimijan oma kuvaus)
Vanha Keuruu
Neighborhood
Keuruu, Finland
Vanha Keuruu on rakentunut Keski-Suomen vanhimman puukirkon (rak. 1758), jylhän yli 100-vuotiaan kivikirkon sekä yli 200v vanhan pappilan kupeille. Useita kulttuuri- ja historiakohteita sekä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. (Toimijan oma kuvaus)
Vanha Rauma
Neighborhood
Rauma, Finland
Ihania pikkuputiikkeja, erinomainen shoppailuvalikoima. Vanhoja taloja ja kauniita pihoja joihin osaan voi kurkistaa. Houkuttelevia kahviloita, maista mm. Kaffebaarin suussasulavia munkkeja. Paljon katseltavaa ja koettavaa. Kuva: Wikimedia Annanaem CC-BY-SA-4.0
Struve Geodetic Arc
Historic Site
Korpilahti, Finland
Suht hyväkuntoiselle, luontoa rakastavalle ja kauniista luonnonmaisemista nauttivalle. Yksi Unescon perintökohde. (Kävijän kuvaus)
Kallo
Lighthouse
Pori, Finland
Upea merellinen paikka, jossa aallot kuohuu ja meri tuoksuu. Paikalla on usein auki myös laadukas kahvila. (Kävijän kuvaus) Kuva: Wikimedia Kallerna CC-BY-SA-3.0
Meteoriittikeskus
Lappajärvi, Finland
Maamme suurimman meteoriitin törmäyksen aiheuttaman järven rannalla Lappajärvellä on mielenkiintoinen meteoriittimuseo. Voi nähdä kuinka meteoriitti iskeytyy maahan. Samalla niemenkärjellä myös kiva ravintola sekä golf kenttä. (Kävijän kuvaus)
Lasipaja Sinisiipi
Art Gallery
Ylöjärvi, Finland
Pieni lasipuhalluspaja,jossa voi seurata lasinpuhallusta. Erikoisuutena on mahdollisuus kokeilla itse maljakon puhaltamista. Pajalta löytyy myös pieni myymälä. Avoinna sopimuksen mukaan. Varsinkin puhallutukset ajanvarauksella. (Toimijan oma kuvaus)
Kirkkovuori
Scenic Lookout
Karstula, Finland
Hieno paikka, jolle alettiin rakentamaan kirkkoa jo 1815. Se ei tiedon mukaan koskaan valmistunut, jolloin Karstulan kunta yhdessä Honkarakenteen kanssa teki hirrestä näköalatornin. Alueella myös laavu. (Kävijän kuvaus)
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb