Pohjois-Suomi
by Naisyrittäjät (FI) | facebook.com/groups/89610350646/
28 May 2020 - 28 May 2020
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
​Facebookin "Naisyrittäjät" -ryhmän jäsenet kertovat omat suosikkinsa Pohjois-Suomessa: ihanat majapaikat, unohtumattomat luontokokokemukset ja parhaat ravintolat. Mukana mm. Rovaniemi, Sodankylä ja Kilpisjärvi.
Törmälän Matkailumaatila
Hotel
Finland
Törmälän Tila on helmi Siikajoen varrella. Majoittua voi aittamökissä, huoneessa tai vaikka puussa olevassa Tentsilesä. Syö, sauno ja pulahda paljuun. Lähellä maastopyöräreitistö, golf-kenttä ja upeat hiekkarannat Varessäikässä. (Toimijan oma kuvaus)
Maalaiskartano Pihkala
Bed & Breakfast
Kestilä, Finland
Maalaiskartano Pihkala sijaitsee keskellä Suomea, Siikajoen varrella. Palveluina majoitusta, ruokaa ryhmille, ruokaa majoittujille etukäteisvarauksella, savu- sekä sähkösaunat. Pihapiirissä sijaitsee ratsastustalli. Tervetuloa! (Toimijan oma kuvaus)
Kotasaari
Finland
Vuokraa kalastajamökki kahdelle ja saat käyttöösi koko saaren! Jos teitä on useampi, lisämajoitusta saat varaamalla puuteltan. Käytössäsi myös sauna ja kanootti. Tilaa lisäpalveluna vaikkapa joogatunti tai kaislanpunontakurssi. (Toimijan oma kuvaus)
Aurora Holidays Cottages
Bed & Breakfast
Finland
Lohisuvannon mökit, ravintola/kahvila, opastettuja retkiä ja ohjelmapalveluita. Sopii perheille, kaveriporukoille, työporukoille - majoitu lomalle, järjestä kokous tai työpaikan porukalle virkistäytymisloma tai joku kurssi. (Toimija oma kuvaus)
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Arctic Sky
Ski Lodge
Sodankylä, Finland
Oletko ulkoilmafani tai aidon elämyksen etsijä? Arctic sky tarjoaa aktiviteetteja, työpajoja, joogaa, yksityismajoitusta sekä erilaisia hyvinvointiretriittejä täyshoidolla luonnon keskellä. As.määrä on rajattu max. 10 henkilöön! (Toimijan oma kuvaus)
Ounaspaviljonki
Beach
Rovaniemi, Finland
Upeita SUP retkiä rakkaudesta luontoon. Sopii kaikenikäisille. Opastamme sinut alkuun myös laudan vuokratessasi. (Kävijän kuvaus) Kuva: Wikimedia Xepheid CC-BY-SA-4.0
Adventure By Design
Kilpisjärvi, Finland
Räätälöimme luontoaktiviteetteja ihan kaikille! Retkiä ja elämyksiä perheille, kaveriporukoille ja vaikka yrittäjille! (Toimijan oma kuvaus)
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb