Turku
by Otto Lilja | ottolilja.fi
06 Sep 2018 - 09 Sep 2018
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Radisson Blu Marina Palace Hotel
Hotel
Turku, Finland
Turun tasokkain hotelli jokirannassa. Jos haluat maistaa palan majoittumisen luksusta, bookkaa sviitti. Täällä yöpyneet Ruotsin kuningasperheen lisäksi Ozzy Ozbourne ja huhutusti myös Kylie Jenner. Tiedä sitten, mutta taso on ainakin korkealla!
Forenom Kakolanmäki
Hotel
Finland
Ootko halunnut aina yöpyä vankilassa? Siinä tapauksessa suuntaa Suomen pahamaineisimpaan vankilaan, eli Kakolaan ja yövy sinne rakennetussa Forenomissa. ’Home Away From Home’. Super hyvä myös juhlien järjestämiseen. Tsekkaa vaikka kuvista.
Original Sokos Hotel Hamburger Börs
Hotel
Turku, Finland
Hotelleista Börs on Turun the grand old tekijä. Kauppatorin laidalla sijaitseva Börs on pitänyt pintansa jo vuosikymmeniä. Börsiä keskeisemmällä sijainnilla et voi Turussa majoittua. Mikä muuten parasta, täällä on myös UIMA-ALLAS!
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Roster Turku
Restaurant
Turku, Finland
Roster on suht uusi fun dining hotspot Tuomiokirkon kupeessa. Elävä, trendikäs, tasokas & kansainvälinen. Julkkiskokin käsialaa, huippumenu ja meininki. Tule dinnerille tai afterworkeille. Interiööri yks Turun parhaista!
Kuori
Vegetarian / Vegan Restaurant
Turku, Finland
Rehellisesti sanottuna paras rafla jossa olen koskaan Suomessa syönyt. Ensiluokkainen boheemi fine dining konsepti kokonaan kasviksella. Kokeile erityisesti maistelumenuta ja Britney-cocktailia. Kuori on yhtä makujen ilotulitusta. Täys 10/10!
Bar4
Lounge
Turku, Finland
Rento, tyylikäs ja nuorekas. Maineensa mukaan kaupungin parhaat cocktailit. Täydellinen seurusteluun, drinkkien ja eläväisen soundin fiilistelyyn. The place chilliin hengailuun ja etkoiluun. Helposti lähestyttävä. Loistavaa palvelu.
Ravintola & Baari Pinella
Restaurant
Turku, Finland
Turussa ravintoloiden puitteet ovat puoliruokaa ja Pinella ei tee asiassa poikkeusta. Tsekkaa vaikka kuvista. Pinella on astetta hillitympi, palvelu on ensiluokkaista ja the lokaatio.👌 Pinella on klassinen vaihtoehto aikuiseen makuun. Toimii aina!
Di Trevi
Italian Restaurant
Turku, Finland
Tunnelmallinen, skidisti artsy italialainen moderni bistro ja viinibaari Turun keskustan ytimessä. Tule treffeille, tapaa ystävää pitkästä aikaa sekä nauti tapaksista ja viinistä eurooppalaisittain. Lounas myös erittäin suositeltava.
Grill it!
Steakhouse
Turku, Finland
Tyylikäs & elegantti ravintola Radisson Blu Marina Palacen yhteydessä. Loistava paikka afterworkeille. Kompakti sijainti jokinäkymällä. Bulled pork burgerit todella nannaa!
CaféArt
Café
Turku, Finland
Ehdottomasti oma suosikkikahvila Turussa. Täältä saat parhaat kakut ja kahvit. Tunnelmallinen sijainti jokirannassa. Tapaa täällä frendi, käy jälkkärillä tai tule muuten vaan tuijottamaan ohikiitävää ihmismassaa. Café Art valloittaa aina.
Panimoravintola Koulu
Brewery
Turku, Finland
Legendaarinen Panimoravintola Koulu on yksi Turun ikonisimmista paikoista käydä bissellä. Tiesitkö että täällä on myös olutmaistelua saatavilla? Suosittelen lämpimästi. Vanhan koulun puitteet itsessään jo näkemisen arvoiset.
Blanko
Modern European Restaurant
Turku, Finland
Asuessani Turussa, mut löysi aina täältä. Blanko on Turussa käsite. Samppis, salaatit, lammaspastat ja terassi Turun keskeisimmällä lokaatiolla. Blanko on Turun stailein ulkonakäynti hotspot, jossa tanssit DJ:n tahtiin aamu kolmeen.
Ravintolalaiva Donna
Bar
Turku, Finland
Turun nro 1 jokilaiva käydä ulkona. Trendikäs kohtaamispaikka jossa törmää aina tuttuihin. Elävä legenda, kuuluu samaan konseptiin Blankon kanssa. Jos haluut pitää varmasti hauskan illan, suuntaa Donnalle, mielellään yläkannelle.
Låna
Boat or Ferry
Turku, Finland
Voiko olla parempaa tapaa kokea Turkua kun vuokrata kavereiden kanssa vene ja lähteä cruisailemaan omatoimisesti pitkin Aurajokea? Kuuntele musiikkia, nauti eväistä ja urbaanista luonnosta. 8 ihmistä mahtuu kyytiin. Hinta alk. 1h 59€.
jokiranta
Lake
Finland
Jos Turku on Suomen Pariisi, on Aurajoki siinä tapauksessa Seine. Aurajoki on Turun merkittävin nähtävyys - kaupungin sydän, jonka ympärillä kaikki tapahtuu. Kesällä Aurajoki on ulkoilmayökerho, eikä jokiranta kalpene muinakaan vuodenaikoina.
Ruisrock
Vuoden parhaat festaribileet järkätään joka kesä Turun Ruissalossa. Olit festari-ihminen tai et, pitää Ruissi kokea edes kerran elämässä. Eturivin artistit ja sopivasti turkulaisen särmikäs meininki. Ruissi ei jätä kylmäksi!
Ruotsinlaiva
Turussa loistavaa on myös kaupungin maantieteellinen sijainti sekä satama. Turusta on helppo karata merille. Ei ole nimittäin yhtään poikkeuksellista että illanvietto johtaa Turussa siihen, että heräät aamulla Tukholmasta. Been there done that.
Föli-fillari | Kaupunkipyörät
Jos ei veneily maistu - on pyörä lähes yhtä hyvä vaihtoehto. Fillarilla pääset kätevästi kulkemaan Turussa kokonaisvaltaisemmin. Ota suunnaksi vaikka Ruissalo, kupittaanpuisto, monikulttuurinen Varissuo tai esim. boheemi Martti täl pual jokke.
Aboa Vetus & Ars Nova
Museum
Turku, Finland
Historiaa ja nykytaidetta. Sukella maan alta kaivetun rauniokorttelin kautta Turun värikkääseen ja moniuloitteiseen historiaan. Sopii koko perheelle. Sijainti kätevästi jokirannassa.
Turun Kauppahalli
Aikamatka menneisyyteen. Halli jossa Turun parhaat maut kohtaavat aina sushista kebabiin ja leivonnaisiin - edullisilla hinnoilla vielä. Omaleimainen sykkivä kauppapaikka keskustan ytimessä, josta saat parhaat raaka-aineet. Sukella tänne nauttimaan!
Turku Modern
General Entertainment
Finland
Tapahtuma Turussa kesällä elektronisen musiikin ystäville. Kaupunkifestari mun makuun!
DBTL
Syy suunnata Turkuun aina heinäkuun lopussa!
Puolalanpuisto
Yksi Turun eläväisimmistä puistoista kesäaikaan. Kaupungin arvovaltaisimman naapuruston sylissä, Turun taidemuseon kyljessä. Hengailuun, picnicille ja kevyeen käppäilyyn. Täällä mieli lepää!
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb