Ähtäri
by Suomihelmiä - Taru & Maija (FI) | matkailesuomessa.fi/
27 Aug 2020 - 27 Aug 2020
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Ähtäri on ehkä tunnetuin pandoistaan, ja siksi erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Ähtäristä löydät myös ihania kakkuja, joita Tarun ystävä kehui maasta taivaaseen! PS. Jos kaipaat ideoita muihin upeisiin kohteisiin kotimaassa: https://matkailesuomessa.fi.
Hotelli Mesikämmen
Hotel
Inhantehtaat, Finland
Lapsiperheille soveltuva, järven rannalla sijaitseva hotelli. Ähtärin eläintarhan suomalaiset villieläimet ja pandat ovat vain 200 m päässä. €€€ Kuva:Wikimedia, Timo Suomalainen, CC-BY-SA 3.0.
Loisteranta, Lomarengas
Ähtäri, Finland
Kumpareelle sijoitettu mökki. 6+2 hlöä, 3 mh. Tasokkaasti kalustettu, mm. karaokelaitteet. Matala ranta, oma vene. Ähtärin eläinpuistoon 15 km. Lemmikit sallittu. Katso lisää tietoja ja kuvia: Lomarengas, ’Katso hinnat’-nappula.
Vanha Pappila Hetki
Bed & Breakfast
Ähtäri, Finland
Idyllinen boutique-majatalo rauhallisessa ympäristössä. Huoneista riisuttu pois ylimääräiset ärsykkeet. Vanha pappila on remontoitu kunnioittaen talon aikakautta ja arkkitehtuuria. Rantasaunassa saa hyvät löylyt! Rauhaa kaipaaville pariskunnille €€€
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Ilonan Pakari
Bakery
Ähtäri, Finland
Kahvila-leipomo Ähtärin keskustassa tarjoaa tuoreita, paikan päällä leivottuja herkullisia makeita ja suolaisia leivonnaisia arkisin. Keittolounas tarjolla klo 10-14. Leipomolla sympaattinen ja mukava emäntä. Kuva:Wikimedia, Tiia Monto, CC-BY-SA 4.0.
Vanha Pappila Hetki
Bed & Breakfast
Ähtäri, Finland
Ähtärin ihanimman tunnelman ja suussa sulavat herkut löytyvät Hetken kahvilasta. Suolaisia ja makeita vohveleita saatavilla. Arkisin tarjolla keittolounas.
Saunaravintola Kiulu
Scandinavian Restaurant
Ähtäri, Finland
Ravintolassa voi nimensä mukaisesti syödä ja saunoa. Menun on koonnut Tomi Björk tiiminsä kanssa, ja annoksissa on huomioitu raaka-aineiden vastuullisuus ja paikallisuus. Mahdollisuus erilaisten aktiviteettien kokeiluun. Koko perheen yhteinen paikka.
Ähtärin Kirkko
Church
Ähtäri, Finland
Pohjanmaan kirkkoarkkitehtuurissa harvinainen 1930-luvulla rakennettu moderni pitkä kirkko. Sijaitsee yli 200 m korkeudella merenpinnasta. Bertel Liljeqvistin suunnittelema. Kirkon torni on 54 m korkea. Kuva:Wikimedia, Tiia Monto, CC-BY-SA 3.0.
Ähtärin juna-asema
Train Station
Finland
Nikolain rautatienä tunnettu reitti mahdollisti teollisuuden ja paikkakunnan kasvun. On ollut Venäjän keisarinnan Feodorovnan salonkivaunujen säilytyspaikka. Historiasta kiinnostuneelle oivallinen paikka. Kuva:Wikimedia, Tiia Monto, CC-BY-SA 4.0.
Inhantehtaat
Village
Inhantehtaat, Finland
Luonnonkaunis taajama Hankaveden rannalla. Alueen historia alkaa 1841, jolloin rautaruukki perustettiin. Inhan tehtaille syttyivät valot toisena paikkakuntana Tampereen jälkeen 1800-luvulla. Nykyään tehtaassa valmistetaan Buster-alumiiniveneitä.
Ähtärin Eläinpuisto
Zoo
Ähtäri, Finland
Pandojen koti! Yli 50 erilaista eläinlajia luonnonmukaisessa ympäristössään. Kolmen kilometrin pääreitillä voi nähdä mm. pikkupandoja ja lumileopardeja. Ähtäri Zoo on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto.
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb