Iso-Syöte
by Suomihelmiä - Taru & Maija (FI) | matkailesuomessa.fi/
23 Nov 2020 - 23 Nov 2020
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Iso-Syöte on tunnettu monipuolisista rinteistään ja lumivarmasta kansallispuistomaisemasta. Täällä voit ympärivuotisesti harrastaa erilaisia aktiviteetteja, talvella lumeen liittyvät ja muulloin vaeltaa kansallispuiston alueella ja vaikka meloa. Ravintolatarjontaa löytyy italialaishenkisestä ravintolasta rinnepubeihin. PS. Jos kaipaat lisää ideoita upeisiin kohteisiin kotimaassa: https:// matkailesuomessa.fi
Hotelli Iso-Syöte
Ski Chalet
Pudasjärvi, Finland
Tunturin laella sijaitsevassa hotellissa voit valita majoituksen kauniiden design-huoneiden, ylellisten sviittien tai autenttisten kelomökkien välillä. Hotellin Arctic Span saunat ja uima-allas asiakkaiden käytettävissä iltaisin. Pariskunnille. €€€
Hotelli Pikku-Syöte
Hotel
Finland
Tarjolla standard- ja superiorhuoneita sekä sviittejä ja perhesviittejä. Hotellin ovelta suora pääsy Pikku-Syötteen rinteisiin. Lapsiperheille. €€
Kide Hotel By Iso-Syöte
Hotel
Syöte, Finland
KIDE on upouusi, aktiivise elämäntavan yhdistävä huoneistohotelli Iso-Syötteen sydämessä. Hotelli on ski-in hotelli, huoneet ovat suunniteltu palvelemaan laskettelijoita ja muita aktiivisia lomailijoita. Osa huoneista yhdistettävissä toisiinsa. €€
Tunturisusi, Lomarengas
Pudasjärvi, Finland
6+4 hlö, 3 mh. Iso-Syötteen matkailukeskuksessa. Sähkösauna, takka, näköalaterassi. Hiihtokeskukseen 1,2 km. Palvelut lähellä. Katso lisää kuvia ja tietoja: Lomarengas,’Katso hinnat’-nappula.
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Restaurant Hilltop
Restaurant
Pudasjärvi, Finland
Hotelli Iso-Syötteen ylimpään kerrokseen avattu, uusi pohjoisen puhtaita makuja ja näköaloja tarjoileva ravintola. Sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva puugrilli.
Romekievari
Bar
Syöte, Finland
Maukasta lounaskeittoa eturinteiden juurella. Illalla voit tilata fondue-illallisen.
Tunturi Pub
Bar
Finland
Viihtyisä paikka. Mukava henkilökunta ja maittavat pizzat.
Kahvila Korppi
Kahvila Korppi Syötteen luontokeskuksella tarjoaa keittolounasta, kahvilatuotteita, kuumia ja kylmiä juomia sekä karkkia ja muuta pientä purtavaa. Kiva taukopaikka vaikkapa hiihto- tai patikkaretkellä. Matkamuistojen hankinta onnistuu samalla kertaa.
Iso-Syöte
Ski Area
Pudasjärvi, Finland
Koko perheen matkailukohde, rinteitä niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekin. Freeride-alueelta löytyy myös erikoisempaakin laskettavaa. Myös mm. hiihtoa, poro-ohjelmaa ja moottorikelkkasafareita.
Pikku-Syöte
Ski Area
Finland
Toimintakeskus, jonka palvelut, tarjonta ja toiminta keskittyvät luontoon, liikuntaan ja hyvinvointiin. Hiihdon ja laskettelun lisäksi voit kokeilla seinäkiipeilyä ja jousiammuntaa.
Syötteen kansallispuisto
National Park
Syöte, Finland
Syötteen kansallispuisto on perustettu 20 v sitten tarkoituksenaan suojella vaarakuusikkoja ja niiden luomia upeaa ja arvokasta luontoa. Kansallispuisto yhdistää tunturimaisemia sekä etelässä viihtyviä lajeja. Hyvä paikka retkeilyyn.
Teerivaara
Trail
Syöte, Finland
N. 5km vaihtelevia ja kauniita maisemia ja matkalla voi pysähtyä nauttimaan eväitä nuotion ääreen.
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb