Koli
by Suomihelmiä - Taru & Maija (FI) | matkailesuomessa.fi/
29 Jun 2020 - 29 Jun 2020
World’s Smartest Travel Diary App
This travel diary was created and shared with Wowanders app
Kolin maisemat ovat tuttuja Kitille sekä useille Tarun ystäville, jotka ovat myös antaneet mukaan omia vinkkejään. Tänne tullaan ensisijaisesti maisemien perässä, ja syystä. Tekemistä riittää myös laajasti lumikenkäilyistä, lasketteluun ja patikointiin. Ulkoilijan huippukohde. PS. Jos kaipaat ideoita muihin upeisiin kohteisiin kotimaassa: https://matkailesuomessa.fi.
Break Sokos Hotel Koli
Hotel
Lieksa, Finland
Sijaitsee Kolin kansallispuistossa, aivan huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuva näkymä Pieliselle on huimaava! Hotellilla asiakkaiden käytössä Koli Relax Spa-kylpylä. Aktiivisille ja hemmottelua hakeville aikuisille. €€€
Kolin Ryynänen
Bed & Breakfast
Lieksa, Finland
Kolin Ryynänen tarjoaa perinteistä aittamajoitusta puusaunalla sekä erittäin maukasta ruokaa. Kokemuksen kruunaa oman Kolin Panimon tuotteet hanasta. Huoneita löytyy niin pariskunnille kuin isoille perheille. €€ Kuva:,wikimedia, MSi, CC-BY-SA 3.0
Kolin Mesikämmen, Lomarengas
Lieksa, Finland
Uusi, edustava hirsiloma-asunto Pielisen rannalla. 6+0 hlö, 3 mh, sähkösauna, takka. Vauvan matkasänky ja syöttötuoli. Matala, lapsiystävällinen hiekkaranta. Kansallispuistoon 5 km. Lisää kuvia ja tietoja: Lomarengas, ’Katso hinnat’-nappula.
Purnuranta A, Lomarengas
Lieksa, Finland
Tasokas ja hyvinvarusteltu mökki Purnuniemen lomamökkialueella. 5+1 hlö, 2 mh. Terassi, parveke. Hyvät kalastusmahdollisuudet, oma vene. Soveltuu myös hiiihtäjille ja laskettelijoille. Lisää kuvia ja tietoja: Lomarengas, ’Katso hinnat’-nappula.
Kolin Keidas
Bed & Breakfast
Lieksa, Finland
Suosittu ja kiva aamiaismajoitus. Sauna sisältyi hintaan! Mutta varaudu ulkohuussiin 😊 €€
Vanhan koulun majatalo
Bed & Breakfast
KOLI, Finland
Yksinkertainen mutta kiva majoitus jossa yhteissuihkut ja keittiö. Sauna lisämaksusta. Sopiva omatoimimatkailijalle. €€
Koli Freetime
Bed & Breakfast
Juuka, Finland
Rauhallinen ja kotoisa matkailukeskus Kolin kupeessa. Mökki-, huone- ja huoneistomajoitus ja ympärivuotinen leirintäalue. Talvella majoittuville kuuluu yleiset saunavuorot ja avantouintimahdollisuus. Aktiivisille harrastajille. €€
More places to stay at: Booking.com Airbnb Lomarengas
Grill it!
Steakhouse
Kolinkylä, Finland
Kolin kansallispuistossa sijaitseva skandinaavinen ravintola. Yhdistää grillauksen ja ajankohtaiset raaka-aineet. Menu vaihtuu kausiluontoisesti, joten mikäpä sen mukavampaa kuin ihastella upeita maisemia Pieliselle paikallisten muikkujen kera!
Kolin Ryynänen
Bed & Breakfast
Lieksa, Finland
Kolin keskustassa sijaitseva gastropub, joka tarjoaa myös majoitusta. Viikottain vaihtuva menu. Tunnettu ennen kaikkea laajasta ja laadukkaasta olutvalikoimastaan. Maukasta ruokaa, rahalle vastinetta! Kuva: wikimedia, MSi, CC-BY-SA 3.0
Mäkrävaara
Trail
Kolinkylä, Finland
Kolin suosituin päivävaellusreitti on 7,2 km pitkä ja vie läpi kansallispuiston komeimpien maisemien. Heti alkuun matkalle jää Ukko-Kolin maisemat. Jyrkkärinteinen Mäkrävaara hurmaa näkymillään! Kuva: wikimedia, tuohirulla, CC-BY-SA4.0
Ukko-Koli
Mountain
Lieksa, Finland
Ukko-Kolin huipulta on huumaavat kansallismaisemat Pieliselle! Huippu on peräti 253 m Pielisen yläpuolella. Koe maisema, joka on innoittanut Jean Sibeliusta, Eero Järnefeltiä sekä Juhani Ahoa. Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille ympäri vuoden.
Tarhapuro
Other Great Outdoors
Finland
Hienot putoukset hiukan syrjään lisäkierroksen varrella Mäkrän reitillä.
Pirunkirkko
Cave
Koli, Finland
Ennallistajan luontopolku ja sen varrella oleva Pirunkirkko tarjoavat paljon haastetta lyhyellä 3km matkalla mutta samalla todella hienoja maisemia.
Ukko-Kolin hiihtokeskus
Ski Area
Lieksa, Finland
Eteläisen Suomen haastavimmat rinteet ja hupia koko perheelle tarjoavat rinteet. Yhteensä 7 rinnettä ja neljä hissiä. Maastohiihtoon latuja n 80 km. Tarkasta hiihtokeskuksen hinnat.
Loma-koli
Ski Chalet
Lieksa, Finland
Loma-Kolilla voit lähteä n 10 km pituiselle huskysafarille. Retki kestää 1-2 tuntia. Tarkasta hinnat.
Matkailutila Paimentupa
Bed & Breakfast
Lieksa, Finland
Ratsastuksesta voi nauttia ympäri vuoden Kolilla. Islanninhevosilla tapahtuville ratsastukset sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille. Retket toteutetaan osallistujien tason mukaan.
More sights and activities: GetYourGuide Airbnb